автор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Утре Общински съвет – Варна ще проведе

...
автор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgУтре Общински съвет – Варна ще проведе
Коментари Харесай

Отцепват пространството пред Община Варна по време на утрешната сесия на Общинския съвет

автор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Утре Общински съвет – Варна ще организира първото си съвещание всъщност, на което би трябвало да бъде гласоподават основни въпроси като състава на комисиите към локалния парламент и правилника, по която ще се провежда работата му. Случайно или не, пространството пред община Варна ще бъде блокирано поради демонстрации на РД „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”.

Още първата сесия на новия Общински съвет във Варна, на която съветниците, кметът и кметовете на региони и обитаеми места поставиха клетва, беше съпроводена с митинг пред постройката на локалната власт. Такъв обаче в този момент няма да е вероятен, поради показното упражнение. В него ще вземат участие пожарен автомобил, аварийно-спасителен автомобил, пожарна авто-механична стълба и профилиран автомобил за осъществяване на химическо разузнаване, както и доброволци от Държавна фирма – Варна. Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи.

Мероприятието е по отношение на Международен ден на доброволеца - 5-ти декември.

Някои въпроси по правилника на Общинския съвет се чака да провокират остри диспути. Един от тях е обвързван с условието групите съветници да са минимум от 5 души. Съветничката от „ Демократична България “ Стела Николова към този момент изрази противоречие с това, тъй като по този начин става невероятно част от представителите на опозицията да основат лична група.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР